19. 05. 2010

burningBEATS FACTORY pARTy warm up

Night fotoVe čtvrtek se na Flédě rozezní burningBEATS. Opět je v tom podpoří 6dBs a exkluzivně i kapela Night. Ta zde totiž zakončí své úspěšné turné, které začalo v londýnských klubech a vyvrcholilo křestem nové desky v pražském Chapeau Rouge. O Night někteří mluví jako o první české all-star band, tvoří ji totiž výběr muzikantů ze skupin Sunshine, Priessnitz, Please the Trees a Blank. Svou debutovou desku vydali High End Low Liberation na best-of labelu X Production, který pochází z Brna, a protože je  Fléda nakonec největší klub, kde Night zahraje, očekává se definitivní vrchol již tak natřískané tour!

Night s sebou z Londýna přivezou Project Serendipity, jednočlenné elektronické hudební těleso Scota Paula, které už mohli lidé slyšet loni v Praze, ale do Brna přijíždí konečně až teď. Magazín NME o jeho hudbě píše jako o "blažené elektronice nejnovějšího pokojového génia, který kráčí ve stopách Richarda D. Jamese."

burningBEATS FACTORY pARTy warm up flyerTřetím koncertem burningBEATS bude vystoupení brněnských Voodooyoudo?, kteří se budou zahřívat před FACTORY pARTy, kde nemohou chybět. Svým zvukem dobře sednou do londýnského ladění a melodické kytary s melancholickým vokálem frontmana Ibeho jsou přesně to pravé na začátek vlahého jarního večera.

Během koncertní show se na Vás chystá extravagantní performance Anety Yochim. Sháněla se po laně nebo nějaké konstrukci, takže se připravte na něco od bondage až po věšení, každopádně to bude akce!

A protože burningBEATS nikdy neví kdy přestat, na závěr jsme přichystali opravdu hvězdnou afterparty, když zahrají diktátoři brněnské klubové taneční scény – Electronic Bitches DJs. Jistěže vstáváte druhý den do školy nebo do práce, ale znáte to, ty nejlepší akce bývají, když je člověk nejmíň čeká. Třeba ve čtvrtek na Flédě s Electronic Bitches - klidně do rána!

Čtvrtek 20. května, 20.00 Fléda, Štefánikova 24, Brno, vstup: 100/130CZK facebook

Na závěr malé tématické lákadlo, za něž vděčíme Cuffiovi. Vzpomínáte?